}

Monday, September 19, 2011

Koleksi Drama Korea

As'salam'mualaikum...

Nampaknya makin bertambah koleksi drama korea aku. semuanya beli secara online di Facebook di OmOmo Hearts & Kimchi Kshop. harga memang berpatutan, tetapi hanya boleh di tonton di laptop dan pc sahaja :)

Disini diantara drama yang ada dalam simpanan peribadi aku sendiri..

1) Playfull kiss
2) Personal taste
3) 49 days
4) Thorn Birds
5) City Hunter
6) World Within
7) Still Marry Me
8) Lie To Me
9) Can You Hear My Heart
10) Fugutive Plan B
11) Heartstrings


Drama ni plak dah tengok sampai habis tapi on internet & TV drama series
1) My Girl - TV8
2) Full House - VCD (tapi dh hilangVCD nya)
3) Wonderfull Life - TV8
4) Princess Hour - Maaduu
5) Boys over flower - Maaduu
6) Baker King. Kim Tak Goo - TV8 & Mysonju (kalau nak diikutkan drama ni masih lagi di tayangkan kat TV8 ~ 8.30mlm hingga 9.30, tapi aku tengok episodnya seterusnya kat MySonju. sbb nak tunngu kat TV8 lambat sangat. Drama ni mmg menarik...

banyak jugak drama korea yang dah tengok tapi t'lupa apa tajuknya..

Me,
TeruTeruBozu...

No comments:

Post a Comment

Post a Comment